top of page
  • מאיה לפידות מטיאס

עגלות קפה חדשות - השרון ועמק חפר

עודכן: 17 בפבר׳ 2021

בשנה האחרונה כבר לגמרי ברור שעגלות הקפה כאן כדי להישאר. בין אם בגלל השנה המשוגעת שאנחנו מעבירים בין סגר לסגר, בין אם בגלל מזג האוויר שמאפשר לנו להיות רוב ימי השנה בחוץ באוויר הפתוח, או פשוט בגלל שזה כיף אדיר! למרבה השמחה הולכות וצצות עוד ועוד עגלות מקסימות, אז קבלו עדכון חם על כמה עגלות חדשות ומקסימות באזור השרון ועמק חפר.


Vicky's bake shop

ויקי בורשטיין פתחה את עגלת הקפה שלה במושב נורדיה בחודש מאי בשנה שעברה. היא למדה קונדיטוריה בבית ספר תדמור וגם אצל אסטלה ועבדה במקומות כמו "אלה פטיסרי" ו"שגב ארט". אחרי שנים של ניסיון בתחום היא החליטה לפתוח את עגלת הקפה שלה שמתמחה בעיקר במאפים מגן עדן. בתחילת הדרך הגיעו בעיקר מבקרים מהמושב ומהאזור, אבל עם הזמן המאפים הנדירים של ויקי הפכו לשם דבר ואת המקום פוקדים אנשים שמגיעים במיוחד כדי לטעום ממעשה ידיה.


מה בתפריט? כאמור, מאפים מהסוג המיוחד והאיכותי ביותר שיש, כמו: מאפה עם קרם פטיסייר פטל ואוכמניות, מאפה שוקולד עם קראמבל אוריאו, קרואסון שקדים עם קרם שקדים ועוד ועוד הפתעות. חוץ ממאפים אפשר למצוא בעגלה של ויקי גם כריכים, קערות אסאי, חליטות תה קר ובסוף השבוע עוגות שאפשר לקחת הביתה. התפריט משתנה עם הזמן ובהתאם לעונות השנה אז תמיד שווה לבוא ולנסות.


מתי פתוח? בימים א'-ה' מ-8:00 ועד המאפה האחרון... (שזה אומר לא אחרי 12:00). ביום שישי מ-9:00 ועד המאפה האחרון. כדאי להתעדכן בעמוד של ויקי באינסטגרם ובפייסבוק לגבי שעות הפעילות.



פטיט קפה

ענת ויצמן פתחה את עגלת קפה "פטיט קפה" במושב צור משה בספטמבר האחרון. היא עסקה במשך הרבה שנים בעולם האופנה אבל בשלב מסוים הבינה שהיא רוצה להגשים חלום ישן והחליטה לפתוח את עגלת הקפה שלה. עגלת הקפה נמצאת בתוך חורשה מקסימה במרכז המושב שהוא חלק מהמועצה האזורית לב השרון. הלקוחות שמגיעים הם בעיקר מהמושבים שמסביב, אבל אם אתם בדרך מפה לשם זאת יכולה להיות נקודת עצירה מקסימה.



מה בתפריט? כריכים מגוונים, כמו למשל כריך סנט מור עם עגבניות מיובשות וכריך רוקפור עם תפוחים. סלטים, מאפים, קערות אסאי, חליטות וגם מתוקים והפתעות לקטנטנים. אפשר גם להזמין מראש מארז ארוחות בוקר מפנקות לקחת.

מתי פתוח? בימים א'-ה' מ-7:00 עד 14:00. ביום שישי מ-8:00 עד 13:00.





ארטורה

עגלת קפה ארטורה במרכז האקדמי רופין נפתחה ביוני 2020. היא ממוקמת בצמוד למרכז לאומנות עם אותו השם. את עגלת הקפה פתחה מאיה יוספי, אחרי שנקראה לדגל על ידי חברתה הטובה קרן שהקימה את המרכז לאומנות. מאיה עבדה במשך שנים בתחום המסעדנות, אחר כך עברה לעיצוב ולניהול אבל בסוף חזרה לאהבה הישנה שלה – אוכל. כבר כמה שנים שהיא עורכת אירועי בוטיק קולינריים וסדנאות בישול וגם מבשלת קייטרינג לאירועים. הקהל שמגיע לארטורה מורכב בעיקר מתושבי המושבים שבאזור, סטודנטים, צוות ההוראה של הקמפוס האקדמי וגם אנשים שמשתמשים בחללי העבודה שנמצאים בתוך המתחם.



מה בתפריט? מאיה מקפידה מאוד על כל חומרי הגלם ומשתדלת לשים דגש גם על אוכל מזין ובריא. יש כאן מאפים, כריכים, סלטים, מרקים, קערות אסאי, ואפילו פיצה וקראמבל תפוחים מושלם, וגם מנות ללא גלוטן. התפריט מגוון ומשתנה כל הזמן אז תמיד כדאי לשאול מה חדש!

מתי פתוח? בימים א'-ה' מ-8:00 עד 15:00 ובימים שישי-שבת מ-8:30 עד 15:00 (פתוח בשבת!)




ועוד קצת על המרכז לאומנות ארטורה: המרכז הוקם באמצע שנת 2020 על ידי קרן קרפ ועופרה ברק במטרה להיות בית לאמנים ומעצבים. המבנה שימש בעבר כמעונות סטודנטים והוא הוסב לגלריה, חדרי עבודה וסדנאות. בגלריה מוצגות תערוכות מתחלפות ובימי שבת נערכים גם מפגשי שיח בגלריה. הסדנאות בארטורה מתקיימות באמצע השבוע ובסוף השבוע – למבוגרים ולילדים – בתחומים כמו פיסול, קרמיקה, ציור, רישום ועוד. לילדים יש בסופי שבוע גם סדנאות יצירה חופשיות (והכל כמובן בהתאם להנחיות הקורונה אז כדאי לברר לפני שמגיעים).



רוצים לספר לי עוד על עגלות קפה? צרו קשר>>> ונדבר

2,964 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page